onsdag den 11. april 2012

Broccolitærte med bund af kartofler


Ingredienser:
1 fint snittede løg
2 fed fint snittede hvidløg
5 mellemstore kartofler

2 store kogte buketter broccoli
1 pakke skinke strimler - kan bestemt godt undværes

2 store eller 3 små æg
1 dl mælk
salt og frisk kværnet peber

Jeg gjorde:
svitsede løg og hvidløg og vendte kartoflerne rundt i løgblandingen så de blev blanke.

Kartoflerne lægges i bunden af et smurt tærtefad.


Æggene piskes med mælk, salt og peber og broccolien vendes i, fordeles på kartoffelbunden.

skinkestrimler fordeles på bunden og toppes med lidt god ost. Jeg brugte reven ost, men hvis jeg havde en god frisk gedeost, eller noget feta, så ville jeg vælge det en anden gang.


Og vola - et stykke sundt tærte med godt med grønt.


Tips:
Den blev faktisk bedre en dag efter. Så det er en alletiders ting til madpakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar