fredag den 6. april 2012

Stenbiderrogn på boghvedepandekager



Stenbiderrogn er en rigtig forårsspise, og burde også være en rigtig påskespise.
Første trin er at sætte en god flaske cava, champagne eller crement på køl. Dernæst går du i gang med herlighederne.

til pandekagerne:
1 æg
3 dl boghvedemel
knivspids salt
øl, mælk eller soyamælk til passende konsistens

røres sammen og steges i små pandekager.

Stenbiderrognen kan vaskes selv, eller købes vaskes - det er klart billigst selv at vaske og salte rognen. Du putter den i en skål med iskoldt vand og pisker ret godt så hinderne sidder på piskeriset. Fortsæt til alle hinder er væk, si vandet væk og salt så rognen smager tilpas.

Tag en pandekage, smør creme fraise på, top med stenbiderrogn, rødløg og evt lidt hakkede æg - spis og vær glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar