tirsdag den 22. maj 2012

Bagte rødløg


Bagte løg smager fantastisk til både fisk og en god bøf - og er rigtigt nemt at lave. Du skal tage et godt rødløg og tage de yderst lag af, skær toppen af og lige lidt af bunden så de kan stå godt. Skæret kryds foroven og salt toppen godt, så saltet kan trække noget af væden fra. Vent 10-20 min, tør løget godt, og kom olie på top og bund.
Sæt dem i et ildfast fad, i ovnen på ca 130 grader til de er smørmøre, det tager nok et par timer. Server til en god bøf eller lidt torsk eller sej.


Cremede bløde løg, hvor den eneste anke man har, var at man kun fik lavet én per mand.

3 kommentarer:

  1. Bagte løg er nu slet ikke så tossede!! Dem kan man spise mange af, når det rammer én :)

    SvarSlet
  2. Mmm, det tror jeg altså jeg må prøve en dag, vi er storforbrugere af løg herhjemme , hehe.

    SvarSlet
  3. Løg, løg, løg - måske skulle vi tilegne vores blog den næste uge til løg. Jeg vil grille nogle i weekenden.
    Det er så skønt, og man kan så meget med dem.
    Lad os sammen lægge hovederne i blød...

    SvarSlet