søndag den 26. februar 2017

I gang igen

Jeg har længe haft lyst til at komme i gang igen med min blog.
Men når har en hverdag som er fyldt med aktiviteter, har det været meget vanskeligt. Samtidig med jeg har haft helt almindelige praktiske udfordringer af at skrifte fra androide til Iphone...

Nå men, nu er jeg her igen ;-) og håber vi ses.

Hovedfokus er stadig god hjemmelavet mad, gerne lokalt produceret og gerne med min egen have i centrum. Jeg holder af vildt, og synes ikke at der findes mange gode opskrifter på det område - så her kan du roligt finde noget godt.

Jeg er allergisk overfor mælk og overfor gluten, så næsten alt jeg laver er gluten og mælkefrit - eller findes i sådan en variant også.
Samtidig har jeg også en række venner som er henholdsvis veganere og vegetarer - som også vil blive taget højde for i nogen grad.


1 kommentar:

  1. Jeg vil gerne dele mit vidunderlige vidnesbyrd om, hvordan jeg kom tilbage til min mand tilbage i mit liv, jeg vil fortælle folk i verden, at der er en ægte stavekaster online og er stærk og ægte, hans navn er Baba Wale Wiseman, han hjalp Jeg for nylig at genforene mit forhold til min mand, der dumpede mig. Da jeg kontaktede Wiseman, kastede han en kærlighedsbestemmelse for mig og min mand, der sagde, at han ikke havde noget at gøre med mig igen, ringede til mig og begyndte at tigge mig. Til alle, der læser denne artikel og har brug for hjælp, kan Wiseman også tilbyde alle former for hjælp som genforening af ægteskab og forhold, helbredelse af alle former for sygdomme, retssager, graviditetsspell, vi er nu meget tilfredse med os selv. Wiseman får ham til at indse, hvor meget vi elsker og har brug for hinanden. Denne mand er for ægte og god. Han kan også hjælpe dig med at rette dit brudte forhold. Jeg havde min mand tilbage! Det var som et mirakel! Ingen ægteskab rådgivning, og vi gør det meget godt i vores kærlighedsliv. Kontakt denne store mand, hvis du har problemer med en varig løsning
    via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

    SvarSlet