mandag den 9. juli 2012

Jordbærgrød


Jordbær grød. Indbegrebet af sommer. Men også en mulighed af dine frosne bær, som har gemt sommerens varme og glød i sig.

Jordbærgrød er også en måde at undgår at bærrene bliver dårlig og du må smide dem ud.

Jordbærgrød fra friske jordbær:
Tag bærrene, og en god håndfuld god sukker, rørsukker . lys eller mørk alt efter hvor kraftig sukkersmag du er til.
Stil gryden på laveste blus og vendt til jordbærene ligesom brister og saften kommer ud. Kog derefter godt igennem i kort tid ved høj varme.

Server i en flot gammel smuk glasskål så du kan se grødens smukke farve,

Fra råmarinere, reste-jordbær fra dagen før:
Tilsæt meget lidt sukker, og gør som ovenfor.

Det er en god måde at få brugt resterne fra desserten fra igår.

Lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar