En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
mandag den 9. juli 2012
Jordbærgrød
Jordbær grød. Indbegrebet af sommer. Men også en mulighed af dine frosne bær, som har gemt sommerens varme og glød i sig.
Jordbærgrød er også en måde at undgår at bærrene bliver dårlig og du må smide dem ud.
Jordbærgrød fra friske jordbær:
Tag bærrene, og en god håndfuld god sukker, rørsukker . lys eller mørk alt efter hvor kraftig sukkersmag du er til.
Stil gryden på laveste blus og vendt til jordbærene ligesom brister og saften kommer ud. Kog derefter godt igennem i kort tid ved høj varme.
Server i en flot gammel smuk glasskål så du kan se grødens smukke farve,
Fra råmarinere, reste-jordbær fra dagen før:
Tilsæt meget lidt sukker, og gør som ovenfor.
Det er en god måde at få brugt resterne fra desserten fra igår.
Lækkert!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar