En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
tirsdag den 24. juli 2012
Friske Thairuller
Friske thairuller er en skøn måde at få tilbehør til en drink før aftensmaden, eller en lækker snack. Det er sundt og man får en del grøntsager i samme hug. Jeg elsker dem!
Thai ruller er lavet af tynde rispapirs pandekager, du kan se på forsiden af dem om de er til frisk eller stegte
Læg dem kort tid i vand - hold øje for de får hurtigt for meget. De skal lige være bløde og til at have med at gøre. Du skal kun lægge få i blød af gangen.
Sørg for at have skåret alle grøntsager inden, fint skal det være. Her har jeg brugt noget salat,nogle radiser, lidt agurk, noget hvidløgspurløg og friske koriander.
Læg den bløde våde rispapirspapir på et rent tørt viskestykke - dup lige kort af, placer de ønskede grøntsager på midten af rispapiret.
Vip den ene side ind over.
Buk den anden side ind,og den nederste ende op - og rul...
Læg på et fint fad - og lav et par ønskede dressinger. Jeg har her brugt lidt sød chilisovs, en soya med osterssovs og frisk citron græs og citronsaft,og en ren god soyasovs
Og skulle du mod forventning ikke kunne spise op, så giv hønsene resten, de kan også lide chilisovs... mærkelige høns...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar