Lige nu er spinaten god og sprød, og fyldt med skønne vitaminer. Denne æggekage har god fylde og egner sig fint til en nem aftensmad med lidt god ketchup og godt brød til.
opskriften er til 2 personer:
4 æg
stor håndfuld spinat
1 hel ny hvidløg med stængel eller forårsløg
2-4 kartofler helst kogte
½ gedefrisk ost
frisk kværnet sort peber
bacon eller et stykke god pølse.
Rist kartoflerne, bacon, fint hakket frisk ny hvid. (hvis du ikke har nogle kogte kartofler, kan du skære friske ud meget fint og riste dem som råstegte). Pisk æg godt sammen med en lille slat vand, frisk kværnet peber og gedeosten,
således at gedeosten er små stykker. Hak spinat og hvidløg/forårsløg, og rist det let på panden så spinaten falder sammen, hæld æggemassen over, læg låg på og sluk for panden.
Skær et par gode skiver godt rugbrød i skiver og smør med sennep og server til æggekagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar