Denne her var faktisk rigtig rigtig god, mættende og gav det ud for en fremragende lækker frokost, da køleskabet egentlig skreg:
"Hallo - jeg er faktisk tom! Jeg har kun 3 æg, lidt linser, en stump tør pølse og et runket løg - kalder du det mad?"
Men det var det, sagde køleskabsejeren...
Hun gjorde:
Stegte det pillede og bådskårne løg sammen med pølse-stumpen
Dernæst vend resten med linser på
æggene pisket kort med peber og en smule vand. (Heldigvis var mine maran-æg, de er særligt gode til bagværk og æggekage. Hvorfor ved jeg egentlig ikke - måske er det æggehvidestoffet som er særligt?)
På med æggene på panden, på med låget.
Sluk for blusset og lad stå til æggekagen er færdig.
Vola - og mums.
Ok - der var også persille i haven, en gnalling feta og en melonrest - opskriften er her.
Uhm, lækkert med linser. Super god Stop Spild Af Mad stil :-)
SvarSlettak Malou :-) den smagte bare rigtig godt!
SvarSlet