søndag den 18. august 2013

Æggekage med linser

Æggekage er en fantastisk mulighed for Stop spild af mad. Det er ligesom alt bliver bedre sammen med gode æg.

Denne her var faktisk rigtig rigtig god, mættende og gav det ud for en fremragende lækker frokost, da køleskabet egentlig skreg:
"Hallo - jeg er faktisk tom! Jeg har kun 3 æg, lidt linser, en stump tør pølse og et runket løg - kalder du det mad?"

Men det var det, sagde køleskabsejeren...

Hun gjorde:
Stegte det pillede og bådskårne løg sammen med pølse-stumpen
Dernæst vend resten med linser på

æggene pisket kort med peber og en smule vand. (Heldigvis var mine maran-æg, de er særligt gode til bagværk og æggekage. Hvorfor ved jeg egentlig ikke - måske er det æggehvidestoffet som er særligt?)

På med æggene på panden, på med låget.
Sluk for blusset og lad stå til æggekagen er færdig.

Vola - og mums.
Ok - der var også persille i haven, en gnalling feta og en melonrest - opskriften er her.


2 kommentarer:

  1. Uhm, lækkert med linser. Super god Stop Spild Af Mad stil :-)

    SvarSlet
  2. tak Malou :-) den smagte bare rigtig godt!

    SvarSlet