Den perfekt stegte dyrekølle fandt jeg i denne biblioteksbog. En rigtig god kogebog, plain and simpel. Ingen dikkedare - men Merete Harrsen kan sit kram.
Jeg må eje denne bog - nu har jeg lavet elsdyrragout - på rådyr, og stegt hals, og bov fra samme opskriftsbog. Og selv om jeg er vild med både Meyer og Plum, så er vildt altså ikke deres stærkeste side.
Her skal man blot følge anvisningen.
En pasta af smør, hvidløg, peberkorn og salt
smør godt ind
Kommes i en bradepande med æbler og løg
Og så en tur i ovnen til stegen har nået en kernetempratur på 65*, det tager ca 3 kvarter. God fornøjelse.
Uhm den ser godt ud. Den kunne da lige have været i tasken på vej til CPH, og så være droppet af på nærmeste station.
SvarSlethe he - ja, sådan må det blive en anden gang. Det er vældigt sjovt at "lege" vildt ;-)
SvarSletJeg har en kølle i fryseren som jeg vil lave efter denne opskrift - Jeg kunne frygte at kølle kunne blive tør da der jo ikke er meget fedt i vildt - måske smørret undgår det?
SvarSletden bliver ikke tør hvis du følger tidsangivelserne og giver den godt med smør :-)
Slet