mandag den 13. juni 2011

Ingefær & Citron limonade - the raw food way

1 stk. ingefær på størrelse med en stor tommelfinger
Reven skal og saft fra én øko citron
1 tsk. honning eller god rørsukker

skrab let skindet af ingefæren
vask og riv citronen
pres saften ud

Skold en pæn flaske, put skal og saft af citron i flasken sammen med reven ingefær og honning. Hæld vand i flasken og put flasken i køleskabet.
Klar til at drikke når limonaden er helt kold.
Limonaden er ikke ret sød, men dejlig frisk. Hvis du kan lide den lidt mere sød, så tilpas selv honning/rørsukker.

Varier eventuelt med lidt frisk mynte eller citronmelisse.
Det er også super lækkert at bruge frosne bær som isterninger.

Tip
Hvis du trykker citronen let samtidig med at du ruller den mod bordet, og derefter presser citronsaften ud, så får du mere saft ud af citronen.
God metode til andre typer af citrusfrugter - særligt lime.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar