En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
onsdag den 22. juni 2011
Lisbeths rabarberkage
En håndfuld rensede rabarberstænger
1 spsk kartoffelmel
100 g marcipan
1 spsk rørsukker
Skær rabarberne i mundrette stykker. Bland med kartoffelmel og sukker. Bag 15 min ved 200 grader. Tag rabarberne ud af ovnen og riv marcipanen udover. Bag i endnu 10 min.
Server med creme fraiche, let piskefløde eller en god vaniljeis - eller blot med en god kop kaffe.
Tip
Erstat sukkeret med 2 spsk koncentreret hyldeblomst drik.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det ser lækkert ud! Det må jeg prøve til næste rabarbersæson!
SvarSletDidde
tak Didde, jeg har haft held med at bruge andre bær med samme opskrift - brombær/jordbær er rigtig godt.
SvarSlet