En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
onsdag den 14. september 2011
Bagte æbler med brombær og marcipan
Bagte æbler er bare skønt. En af de ting som faktisk gør, at man glæder sig til efteråret - denne gang lykkes det super.
Jeg fik god hjælp af Nana, underboens datter på 3. Nana tåler ikke meget, så nederst kan du læse hendes opskrift.
til 4 personer brugte jeg:
4 faste æbler
10 cm marcipan fra en marcipanrulle
10 groft hakkede mandler
Brombær collis
ny plukkede brombær (eller dem du har plukket og har i fryseren)
1 stor spsk moscovadosukker
1/4 reven skal af en øko-citron
et skvat jordbæreddike
kogt kort op
en god is - jeg brugte vanilje til gæsterne og sorbet til mig
Nanas:
5 mandler grofthakket
1 tsk kokosolie
2 dadler
Lav et hul i æblet, og få kernehuset ud.
stop marcipanen æltet med mandlerne/mandlerdadlerne ned i hulet på æblet.
Giv æblerne ca ½ time ved 175'
server med brombærcollies og vaniljeis.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar