søndag den 7. august 2011

Brunch i Den gamle By

Idag var jeg i "Den gamle By", vi besluttede vi os til at prøve brunchen i Entré Caféen. Når man som jeg er mælkeallergikier og heller ikke er særligt gode venner med hvidt brød, så betyder det meget at din caféen kan ændre lave lidt på menuen.


Det var en skøn brunch, enkel og god. En lækker blandingssyltetøj lavet på jordbær, hindbær og solbær tror jeg, og blæedet så man ikke fik hele bær i munden. Det er smag og behag, men jeg kan bedst lide det sådan.
En god lille omelet, og det skal siges at tjeneren bemærkede at der heller ikke i denne ret, var komælk i.
En skøn lille frisk gedeost, jeg vil tro at det var den fra Tebstrup, med en lækker hybenpickles - lækkert. Af kød var der en varmrøget kold laks, og til min veninde var den rørt med flødeost - hun sagde den smagte lækkert. Laksen var anrettet med noget havkål/tang, det var lidt fad og ikke så interessant som det så ud. Udover laksen var der kold roastbeef med grov remulade pickles, kødet var mørt og pikles god og skrap.
Og lidt frugt og et stykke mørkt chokolade og godt rugbrød. Min veninde fik også foccasicabrød.

Alt i alt en god oplevelse til 95 kr uden drikkelse, og 125 kr. for kaffe og et glas appelsinjuice. Postevand kom af sig selv.
Betjening var en meget ung og meget venlig mand, som gjorde alt lige inden vi selv spurgte og et niveau over et almindelig cafébesøg. Tak til dig! Du er velkommen i tjener branchen.
, af spejlæg, ett stykke mørk chokolade, godt rugbrød bagt laks.

2 kommentarer:

  1. Hybenpickles - det lyder godt......ja det gør det hele selvfølgelig ;o) Men jeg har en del hyben og derfor fangede det lige min interesse -måske skule man forsøge sig ud i hybenpickles :o)
    Kh

    SvarSlet
  2. ja, måske skulle vi sætte lidt tid af hver vores ende at DK, og samle ideerne? Jeg har også nogle få i nærheden af mig. Hvad siger du til det?

    SvarSlet