onsdag den 31. oktober 2012

Hyldebærsuppe med nøddeknas

Hyldebærsuppe er en skøn og god vinterdessert, eller en varm gang weekendeftermiddagsmad. Det er slut nu med at samle selv.
Men havde du - så kog nogle hyldebær - eller køb en god saft og jævn med majsmel eller helst kartoffelmel - husk at kartoffelmel ikke må koge.

Rist nogle nødder - eller mandler. Hak dem groft og kom en god klat honning på.
Server suppen med nøddeknasset i midten - og evt en kugle is eller en klat flødeskum.





Nemt og lækkert.

2 kommentarer:

  1. Det var da en super fin måde at bruge hyldebærrene på :) Jeg fik ikke plukket nogen i år, men med sådan en fin opskrift, kunne det da være man skulle ud og indsamle nogen næste år :) God ide :)

    SvarSlet
  2. tusinde tak - der er nogle rigtig gode øko-flasker som kan købes både i FDB og i helsekosten som giver en skøn supper (og så har mou også en rigtig god en...)

    SvarSlet