mandag den 1. oktober 2012

Kokos-chokolade is med brombær coulis


Kokosis:
1 ds øko kokosmælk lunes
15 g chokolade smeltes i kokusmælken
2 store spsk røres i
1 spsk honning røres i efterfølgende

køres til en choko-is-creme og fryses lidt mere.

Brombær coulis:
Rens forsigtigt brombærerne, drys med rørsukker så bærene safter.
Varm brombærerne op til lige omkring kogepunktet, mos lidt så de fleste bær er hele, men der også er lidt mos, så har du en lækker coulis - frugt sovs til din is.

Scoop isen op, anret kugler med coulis og en lille småkage. Jeg havde bagt en sprødmandel-ting, men jeg har ikke opskriften da det var et mislykket forsøg, som kom til at smage fantastisk...


Isen her er mælkefri, og det gør at mælkeallergiker også kan være med. Og jeg synes at denne her er det tætteste jeg er kommet på at få "rigtig" flødeis, noget man godt kan savne når ens mave er uvenner med komælk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar