Så er kantarel sæsonen i gang, og en god ting at bruge både kantareller og rørhatte til er risotto. Risotto kan ofte bliver ret fed, det kan du undgå ved at droppe parmesanost, og kun lave den på bouillon. Den bliver knap som fyldig, men fungere rigtig godt til fisk.
ingredienser:
dl risottoris
1 spsk olie
20 g bacon til at smelte af
200-100 g kantareller
1L bouillon
grøntsager:
150 g hestebønner
squash
romainesalat
Jeg gjorde følgende:
Lavede en grøntsagsbouillon af Herbamare, som er en skøn fast bouillon, uden tilsætningsstoffer og salt.
ingredienser:
dl risottoris
1 spsk olie
20 g bacon til at smelte af
200-100 g kantareller
1L bouillon
grøntsager:
150 g hestebønner
squash
romainesalat
Jeg gjorde følgende:
Lavede en grøntsagsbouillon af Herbamare, som er en skøn fast bouillon, uden tilsætningsstoffer og salt.
Svitsede lidt bacon for at få lidt smag, dernæst svitse kantareller, tag ½ delen svampene op til pynt
2 fed hvidløg og to løg svitset blanke i olien, risene blev vendt i.
og langsomt spædes bouillonen til.
Tilsæt væden ind til risene er bløde, lækre og al'dente, det vil sige med lidt bid i midten.
Kom først bønnerne med og dernæst squash.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar