lørdag den 19. november 2011

Andesalat - af en rest


Her er en lækker og let lille frokostret, hvis man har en lille rest kylling - eller and i dette tilfælde. Og det havde jeg efter Mortens aften.

Jeg gjorde:

Pillede skroget fri for kød, og alle de ben jeg have også. Og så var der en hals og et lår som også blev pillet og skåret i småtern
en god klat majonæse, her havde jeg en rest aioli fra min fødselsdag, den røg i
2 corniconner
½ æble
1 lille rødløg
1 spsk dijon sennep
toppen af en porre, snittet fint

Alt blandes, og smages til med salt og peber og mums en god lille salat. Og du har bidraget til Stop Spild af mad.

Tips:
Jeg havde ingen kapers, men næste gang ville jeg have puttet det i, det samme ville jeg gøre om jeg havde lidt bladselleri.

2 kommentarer:

  1. Nam nam! Dejligt frokost-rest! Godt at se at du også et med på Stop Spild Af Mad bølgen. Og tak for henvisningen!

    Din blog har fået en ny fast læser ;-)

    Jeg er i øvrigt blevet blogger på JP - 100% om madspild - du er velkommen til at blande dig i debatten:

    http://blogs.jp.dk/stopmadspild/


    KH,
    Selina

    SvarSlet
  2. kære Selina

    Det vil bestemt gøre - vi har også tænkt at lave nogle arrangement her i Aarhus, så giver jeg dig besked.

    Camilla

    SvarSlet