søndag den 27. november 2011

Cook-Out - part I


Så kom den første cook-out, et koncept som Fenjas mad har udtænkt, med udgangspunkt i at lave god mad - sammen med andre. Andre gode bloggere er klar næste gang - og I skal være så velkommen. Tanker er at have 5 ingredienser med indenfor kategorierne:
1. gryn og mel
2. frugt
3. grøntsager
4. kød,fisk og andet protein
5. den hemmelige - eller hvad er mon dette og hvad gør jeg med det?

Og så må man kun købe for max 100 kr. Jeg havde følgende med: 1 hvedesurdej med 1 kg speltmel, en stok grønkål ude fra min have, 2 belle de Boskop, 8 Ingrid Marie og 2 kvædeæbler, 1 sej filet og 100 g god chokolade fra min chokolade-forhandler.

En af tingene vi valgte at lave, var en lille pirog ud af melet og surdejen, og kartofler, porre (som Lars havde med) og æbler. Og noget af fond'en som Fenja lavede af hendes medbragte kalkun-skrog.


Surdejsstart


dejen udrullet og klar


fyldet


jeg ruller og stikker ud i finde cirkler - dybt koncentreret...

4 kommentarer:

  1. Hvor er du sej, at du allerede har nået at blogge om det. Jeg glæder mig til jeg får tid til at gøre det samme :-)
    Og hvor var maden fantastisk. Jeg glæder mig til næste gang vi laver mad sammen :-)

    SvarSlet
  2. Halløj - det er et genialt koncept! Glæder mig til at være med næste gang :)

    SvarSlet
  3. det var så ganske fantastisk, og gå hen på Fenjas mad, så kan I se resten. Jeg var ret træt bagefter, men hold da op hvor var det sjovt!
    Så glæd dig...

    SvarSlet