En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
fredag den 25. november 2011
Kartoffelkager
Sådan en kartoffelkage er supergod tilbehør og ligeledes super nem, og så er den en del af Stop spild af mad konceptet. Nem, hurtig, billige og godt for miljøet - hvad bedre?
Tag en rest kartoffelmos, som også har nogle gode stykker i sig. Rør med salt, peber og et æg. Måske også lidt ost, jeg havde en rest god gedeost, da jeg ikke tåler ko. Rør hurtig sammen og form til bøffer og på en bageplade, og pensel med olie. Giv dem 10 min ved forholdsvis høj varme - 220*
Spis til en god gryderet, eller lidt fisk.
Tips:
Husk at små rester ost kan bruges her, smid det ikke ud. Gem til sådan en lejlighed.
Også lidt cajennepeber er godt i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Super lækkert - og godt for miljøet!
SvarSletTak for henvisningen :-)
KH
Selina