onsdag den 24. august 2011

Semi dry tomater - fra egen hånd - eller langtidsbagte tomater

Jeg havde en stor bunke tomater indkøbt på Torvet på Ingerslev. Mine egne er ikke helt i det antal endnu, selvom det begynder at hjælpe på det.
Sådan gjorde jeg:
Skar tomaterne i halve, dryppede lidt god olie på, og drysse lidt salt over også. Satte bradepanden i ovnen på knap 100 grader og ventede... Og ventede... til de så sådan ud og smagte skønt af intens tomat og sommer.
Se også opskrift på salat med tomaterne.

2 kommentarer:

  1. Kære Camilla.

    Jeg vil meget gerne sende dig en invitaion til vores netværk hos mad+medier (www.madmedier.dk), men kan ikke finde en kontaktmail på din blog?

    Send gerne en tilbagemelding til mig på mail: kp@madmedier.dk :)

    kh
    //Kristina

    SvarSlet
  2. kære Kristina
    Det er da en fejl - den får jeg rettet.
    Min mail er camillafab@hotmail.com

    SvarSlet