lørdag den 10. december 2011

peberfrugtesalat


Jeg har været ude og "skralde", og det første jeg lavede af "skaldet" var en let lille peberfrugtesalat som fulgte de langtidsbrasserede svineskanker som stod i Römertoften mens vi var ude med hovedet ned i containerne.

Jeg gjorde:
1 rød peber
1 snack peber
1 gul peber
½ grøn peber
1 appelsin
½ spsk rapsolie
½ spsk Meyers solbær eddike

Jeg vaskede perfrugterne og appelsinen grundigt og skar det hele i små tern. Kom eddike og olie på, salt og peber vendte det rundt og serverede det.

4 kommentarer:

 1. Smuk og dejlig ser den ud den peberfrugte-skrald-salat.
  Jeg har godt set flere udseendelser om alle de gode fødevarer der bliver smidt ud fra butikkerne - men jeg har aldrig turde tage på skraldetogt ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. kære Helle
  Det har jeg heller ikke før - men så tænkte jeg - helt ærligt Camilla, Ninja og hellig-øko-miljø-flipper, hvis du ikke tør, hvem tør så. Og jeg siger dig at der var meget. Lige nu har jeg bananmuffins i ovnen - skal nok lægge dem ud...

  SvarSlet
 3. Ligger du de der Bananmuffins ud et sted hvor jeg kommer forbi ? -er faktisk lidt sulten :-)

  Din salat er et godt eksempel på al den gode mad der kasseres, det er skammeligt, jeg tager hatten af for dig, mig er der ikke meget Ninja i, men kampen på hjemmefronten den tager jeg gerne og hele tiden.

  SvarSlet
 4. Randi - de blev ret gode - tak til http://grydeskeen.dk/ for en overskuelig og nem opskrift. Ja, man burde kunne opfinde et eller andet online med at sende mad rundt - ups - er vist opfundet... ;-) og tak for alle dine skønne reste-spild-af-mad-opskrifter. Det er bare super vigtigt at inspirer hinanden. Vi fik en anden af slagens til aften, med advocado i også - og med nok til madpakken i morgen...

  SvarSlet