onsdag den 30. januar 2013

lækker og nem vildtburger

Denne burger er lavet på hakket vildt og på rugbrød - den kan selvfølgelig også laves på almindelig bolle - købt eller hjemmelavet og med oksekød.
Men vildt er bare super sundt, det er godt for miljøet og C02 neutralt. Alt i alt vidunderligt - både i samvittighed og i smag.

Jeg gjorde:
Et par skiver god bacon, per burger, ristes af på panden
250 g hakket vildt formet som bøffer og krydret med friskkværnet peber, steges på panden
Og et par skiver god ost kommes på - her er der brugt manchego, da jeg ikke tål komælk
Rugbrød ristes og smøres med en dressing af eddike, sennep, mayonnaise.
Coleslaw og tynde skiver af løg kommes på
Bøf, bacon og top kommes på - mums værsko



2 kommentarer:

  1. Ikke dårligt! Ikke dårligt! Jeg elsker selv rugbrødssandwich. Jeg laver rigtigt tit en med sennep, peberrod og røget laks plus div. mums :o)
    Venligst Vibeke

    SvarSlet
    Svar
    1. det er rigtig skønt og giver en god mæthedsfornemmelse - hvis man ønsker en mere burgeragtig-burger - så kan man jo bare selv ændre brødet. Laks er også godt, og peberrod og laks er vidunderligt sammen!

      Slet