mandag den 21. januar 2013

mørk mørk januar

Fryser du også lidt? sådan ind i mellem helt ind til benene? Sådan at du snart ikke længere synes at lyskæderne som lyser op i sneen er nok...

Synes du at du snart gerne vil se vintergækker og krokos titte frem? Sådan har jeg det. Det er mørkt og koldt, og cykelstierne er for glatte til at jeg tør cykle på jobbet - og det savner jeg helt vildt.
Jeg har ikke kunnet lade være med at drømme mig lidt til forår... For frøkatalogerne og plantemailsene kommer nu en lind strøm - og vinteren har, synes jeg (her midt i januar... hmmm) været her længe nok.

Men vinter er også herligt og vidunderligt og fyldt med leg og glæde. Min elskede niece og jeg har lavet denne da hun var på besøg sidst:


En sne-popprincesse, og en almindelig prinsesse ved siden af...

Byens rådhus, har også været pyntet, parken har været fyldt med snemænd til de forbipasserende..

Men inden vi ved af det - så er der masser af blomster - hvis du altså har husket at dele vintergækkerne, og plante tulipanløgene og sprede frøene fra morgenfruerne...

Og så er der ikke langt til at fingrene virkelig kan komme i jorden, hvordan knæene få blåmærker af at ligge og rode, og man går glad og træt i seng efter en lang dag i haven...

Jeg har bestilt før hos Fuglebjerggård - Fru Plum - og de er kommet så jeg glæder mig som et lille barn til dette her:
2 kommentarer:

 1. Ja det bliver dejligt med forår og jord under neglene, men jeg kan nu også godt lide vinteren, når den er kold og hvid, men nu når det lader til, at den skal til at blive grå og trist, så drømmer jeg mig også et par måneder frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. du har ganske ret Dorte, jeg synes bare at jeg næsten kan lugte jorden, og jeg har allerede bestilt de første par frø på Fuglebjerggård, og jeg glæder mig sådan til at se erantiserne og mine vintergækker.
   Og din pointe med at nyde det som er - det vil jeg tage med mig resten af ugen... :-)

   Slet