lørdag den 12. januar 2013

Malling Kro - et besøg værdJeg har været på Malling Kro, med Oddergrisen frem og tilbage. Et herligt besøg, hvor jeg gerne komme igen. Særligt forretten var fantastisk. Desserten var godt,og hovedretten alt for salt - og nej, jeg fik ikke sagt noget... Jeg havde skrevet på forhånd og gjort opmærksom på diverse allergier - også aspargesen, som ofte ses på denne årstid - stadig væk. Og den er rigtig skidt for mig, med hals som hæver op og den slags uhyggeligheder...

De sagde faktisk selv, at det var rart at jeg havde sagt til. Og de havde fået både min mad og min medmadspisers til at ligne hinanden - det er og bliver et stort plus. Der er ikke noget værre end at få serveret senere end alle andre, med noget helt andet, og så få gjort opmærksom på hvad det nu er man ikke kan. Det er ikke fedt, og noget som holder mig fra steder jeg ikke kender.

Men vi sprang ud i det!

De havde lavet en god olie med lidt frisk løvstikke,og brødet... det var så godt. Det havde sej krummer og er det tætteste jeg har oplevet på rigtig brød. Stort plus til Malling allerede fra starten
Til min medspiser var der læsøsalt, den firkantede blok, der var brændt rørt smør,den lyserøde skål og en hytteostecreme med ærter og friske urter - den røg hurtigt...Rødt kalvekød med mos af sommerkartofler og bladselleri ting. Det smagte meget salt, så det er svært at sige så meget andet. Kødet var mørt og skønt.

Desserten var helt igennem skøn. Jeg er klart mest en forrets pige, men denne dessert var skøn. Jordbærsorbet med frisk frugt og friske bær på pudder af hvidchokolade. Det var mums.

Vi fik ikke tilbudt kaffe til sidst, og da Oddergrisen kun kører en gang i timen droppede vi den. Der er en god høflighed og en afslappet stemning. Der er plads til forbedringer, men store lyspunkter af sådan en karakter at jeg gerne kommer igen.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at du har haft en god oplevelse på Malling kro. Jeg har selv været der og enten var jeg uheldig eller også var du heldig. Jeg fik noget gammel fisk til forret, det lugtede og smagte fælt og flere borde brokkede sig. Hovedretten og desserten var heller ikke noget at juble over. Jeg bad om en sød dessert, men fik citronsorbet med de der orange sure bær. Tjeneren var sur og ubehagelig og meget modvillig. Måske hun havde en dårlig dag, men det må aldrig skinne igennem til kunderne.
  Jeg har været der og kommer ikke igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. hold da op! Det er bare ikke ok. Sådan havde jeg det CanBleu inde i centrum af Aarhus - der kommer jeg bare heller aldrig mere. Jeg vil også sige at jeg da overvejer det en anelse når du beskriver det sådan. Jeg ved ikke hvad der er blevet af ordet "service" - jeg savner at bliver behandlet med respekt. Tak for din respons :-)

   Slet