lørdag den 9. februar 2013

Meyers vegetarcurry


Vi har fået et nytårsforsæt, for kloden, og pengepungen og helbredet og samvittigheden - vi skal have indført kødløse dage i madplanen. Vi er startet for i uge 2 fik vi en herlig vegetarret fra Meyers almanak, side 17 faktisk. Og så var den virkelig nem, og rar.

til 2 personer:
2 gulerødder
150 g selleriknold
1 porre
1 æble
1 fed hvidløg
1 stort løg

skær alle grøntsagerne i 2*2 cm tern.
Kom 1 spsk olie i en gryde, put grøntsager i, rør rundt.

1 spsk god karry som kommes i, grøntsager og karry steger 2-3 minutter, herefter kommes

1 spsk eddike
1 dl vand
1 dl fløde - jeg brugte kokosfløden fra dagen før og det gjorde den bestemt ikke dårligere.

Koges igen i 2-3 minutter og serveres alene til ris eller linser, til fisk eller lyst kød.

Vi spiste det til en god gang linser, og fik lækre mørke rosiner på toppen.
Mums, Meyer havde friske koriander på, men det havde jeg ikke, og vejret har frosset min haves egne koriander helt væk - så det må vente til den tid kommer.
Meget anbefales værdig - og meget nem!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar