En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
søndag den 17. marts 2013
Koteletter i fad
Jeg gjorde:
2 koteletter brunet på panden med salt og peber
½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika
1 snittet rødpeber/snackpeber
3 champignon snittet
lidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)
et skvat fløde
De fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Salt og peber.
Jeg har frosset mine. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver.
Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løg og hvidløg - resten er "skraldet".
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar