onsdag den 27. marts 2013

Lækret nøddeknas med chokolade og kokos

Sådant et stykke lækkert knas er bare vidunderligt. Bare lige en mundfuld i skyndningen hvis blodsukkeret falder eller til en hyggestund om aften.
Dette er let og lækkert - og ikke helt skidt, sådan sundhedsmæssigt.

Tag en 100 g nødder og mandler og hak dem ikke alt for fint. Rist dem på panden.




Når de er godt ristede, tag dem af varmen og kom 2 spsk honning på. Det bruser op. Hvis honningen skal bevare de gode egenskaber, skal nødderne køle noget af.

Glat det ud på bagepapir.



Hak ca 50 g god mørk chokolade fint og drys det på den varme nødde/mandelmasse, og smør den varme chokolade let ud, drys med kokos på den ene side.
Skær nøddemassen i ruder mens den stadig er varm med en skarp kniv.

Gem i en kagedåse og spis når du har behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar