lørdag den 15. december 2012

Vildtfrikadeller


Tag noget hakket vildt, rør det godt med rosmarin, salt, peber også gerne noget knust enebær. Lad det hvile i ½ time og form farsen i små frikadeller og omvikle med bacon, steg og server med rødkålssalat og vilde ris.


CO2 venligt, sundt og lækkert.

Velbekomme.

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud, og altid rart med nye måder at lave vildt på, jeg er jo gift med en jæger, så vildtbeholdningen er jo konstant i fryseren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er skønt med sin helt egen CO2 venlige-vildt leverance - og så lige til døren. Du er meget velkommen til at holde dig opdateret på nye vildtopskrifter - det er altid skønt at udveksle opskrifter.
      Jeg har desværre ikke haft held til at skaffe hverken fugle eller hårvildt - men jeg håber det kommer :-) rigtig godt nytår!

      Slet