En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
lørdag den 15. december 2012
Vildtfrikadeller
Tag noget hakket vildt, rør det godt med rosmarin, salt, peber også gerne noget knust enebær. Lad det hvile i ½ time og form farsen i små frikadeller og omvikle med bacon, steg og server med rødkålssalat og vilde ris.
Det er skønt med sin helt egen CO2 venlige-vildt leverance - og så lige til døren. Du er meget velkommen til at holde dig opdateret på nye vildtopskrifter - det er altid skønt at udveksle opskrifter. Jeg har desværre ikke haft held til at skaffe hverken fugle eller hårvildt - men jeg håber det kommer :-) rigtig godt nytår!
Det ser lækkert ud, og altid rart med nye måder at lave vildt på, jeg er jo gift med en jæger, så vildtbeholdningen er jo konstant i fryseren.
SvarSletDet er skønt med sin helt egen CO2 venlige-vildt leverance - og så lige til døren. Du er meget velkommen til at holde dig opdateret på nye vildtopskrifter - det er altid skønt at udveksle opskrifter.
SletJeg har desværre ikke haft held til at skaffe hverken fugle eller hårvildt - men jeg håber det kommer :-) rigtig godt nytår!