søndag den 8. maj 2011

Gulerodsalat med friske asparges

200 g gulerødder
150 g asparges
1 spsk krydre eddike* eller æblecidereddike
2 spsk olivenolie*
1 tsk honning
Salt og peber

Skræl eller vask gulerødderne. Brug en skræller eller en tyndskræller til at skrælle tynde skræller af guleroden, således at det inderste af guleroden ikke kommer med. Damp asparges i letsaltet vand i et par min og skær dem i 2½ cm lange stykker. Hæld eddike, olie, honning, salt og peber over grøntsagerne og lad det trække i ca en time.


*som udgangspunkt regner jeg altid med at der bruges økologisk, og om muligt fairtrade vare. Kryddereddike har jeg selv lavet med almindeligt lagereddike og så de krydderurter jeg havde i haven. Krydderurter kan puttes løbende i hvis du først har dem løbende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar