torsdag den 6. september 2012

Laks i tomatsovs


Denne fiskeret er rigtig dejligt fyldig og rigtig sund, der er godt med løg,tomat og røde linser i.

Svits 3 store løg og 5 fed hvidløg så de bliver blanke uden at blive brune. Giv dig god tid, kom en god tsk salt på og bliv ved med at vende i løgene så de bliver til en blank løgmasse. Vend 100 g røde linser i, dernæst 1 lille ds konc tomatpure og 2 store tsk paprika og vend det godt rundt med linser og løg, kom 1 ds flåede tomater på og kog godt igennem til linserne er møre - det tager ca 20 min.

Hæld 1 dl kokosmælk på og skær laksen i store tern og damp dem i sovsen, det tager en 3-4 min og server til ris eller pasta.

Det ser ikke ud alverden, men det smagte himmelsk og er rigtig sundt - og har du en laksebøf fra dagen før, eller har frosset en rest ned -så er det virkelig god restemad.
Jeg lavede sovsen om formiddagen, og kan sikkert laves dagen før - og så går det jo stærkt med at få aftensmad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar