fredag den 24. februar 2012

Langtidsbrasseret hjort, vildt på den nemme måde


Sådan gjorde jeg:
En rådyr eller hjortebov, skæres i store klumper.
4 store løg skæres i kvarte
1 helt hvidløg pilles
2-3 æbler, det må godt være de gamle gemte hvor du bare skære pletterne af.

Marinade:
et stort stykke frisk ingefær rives
1-2 spsk oustersauce
1-2 spsk soya sauce
3 fed presset hvidløg
en knivspids eller en tsk cayennepeber, alt efter ønsket om bid.
1 dl god oliven eller rapsolie

Pisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*. Rod lidt rundt i det ind i mellem.

Jeg fik desværre ikke taget billeder af det færdige resultat, men jeg vil klart lave dette igen. Det er helt vildt (ha ha) godt med ingefær og vildt. Og noget jeg selv har fundet på og slet ikke læst noget sted.
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar