En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
fredag den 24. februar 2012
Langtidsbrasseret hjort, vildt på den nemme måde
Sådan gjorde jeg:
En rådyr eller hjortebov, skæres i store klumper.
4 store løg skæres i kvarte
1 helt hvidløg pilles
2-3 æbler, det må godt være de gamle gemte hvor du bare skære pletterne af.
Marinade:
et stort stykke frisk ingefær rives
1-2 spsk oustersauce
1-2 spsk soya sauce
3 fed presset hvidløg
en knivspids eller en tsk cayennepeber, alt efter ønsket om bid.
1 dl god oliven eller rapsolie
Pisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*. Rod lidt rundt i det ind i mellem.
Jeg fik desværre ikke taget billeder af det færdige resultat, men jeg vil klart lave dette igen. Det er helt vildt (ha ha) godt med ingefær og vildt. Og noget jeg selv har fundet på og slet ikke læst noget sted.
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar