En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
lørdag den 21. januar 2012
Dampede porre, rosenkål og grøntkål
Jeg elsker de grønne grøntsager, og havde lidt af hvert i køleskabet og i urtebedet. Og jeg har fundet en skøn måde at tilberede dem sammen på, hurtigt, nemt og dejligt.
Jeg gjorde:
Rosenkålene renses og deles i kvarte.
Porre skæres i skrå snitter
grøntkålen snittes groft
Rosenkålene lægges neders
så porrene
dernæst grøntkålen.
Det hele dampes til kålen er faldet godt sammen, dernæst vendes det sammen, vandet dampes væk og røres med en klat (ikke rigeligt) smør.
serveres til fisk eller en god bøf.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det skal da lige prøves. Altså ikke helt det samme for jeg har ikke Rosenkål, men gulerødder :-)
SvarSlet