lørdag den 22. februar 2014

Rosenkål med skalotteløg - River Cottage


River Cottage har udgivet en grøntsagskogebog som er virkelig inspirerende. Denne lille lækre tilbehørsret gør faktisk rosenkål endnu bedre.

Brug en god håndfuld rosenkål og 1-2 skalotteløg per person.
Fjern de grimme ydre blade fra rosenkålene og skær både løg og rosenkål i halve eller i både alt efter størrelsen.

Vend løg og rosenkål i lidt olie, bages ved 200* i 15 min.

Serveres til kød, fisk eller til en linseburger som jeg har gjort her.


2 kommentarer:

  1. Rosenkål og skalotteløg hører begge blandt mine favoritter, og jeg kan forestille mig, at det er lækkert sammen, når løget er karameliseret efter bagningen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare rigtig godt! Og ja, det er virkelig to grøntsager som klæder hinanden.

      Slet