fredag den 22. februar 2013

Crab-cakes med sej og linser


Jeg havde noget krabbekød tilovers fra en veninde, og en lille rest fisk i fryseren. Ikke noget man kunne bliver mæt af i sig selv.
Jeg har ofte set og genset Camilla Plums programmer med Krudt og Krydderier, og her laver hun særlige thailandske fiske-krabbefrikadeller. Disse her er inspirerer fra Fru Plum.

Jeg gjorde:
hakkede en rest fisk ca 100-150 g, mørk eller lys sej, torsk eller hvad du har
ca 100 g krabbekød
1 lille løg, revet
1½ dl linser, beluga
1 æg
1 spsk rismel
½ spsk thaikarry - hvis du kan lide det stærkt - så prøv den grønne. Den er vidunderlig
lidt salt

Rør det hele godt sammen.
Steg som frikadeller.
Server en grøn ærtesovs til og godt med grøntsager. Denne ret er let og lækker og er fyldt med sunde proteiner.

Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Hej Camilla :-)

    Jeg kunne ikke lige finde en mail adresse på dig, så bliver nød til at kontakte dig her :-)

    Jeg ville egentlig høre om du var interesseret i et arrangement her i Århus ( Solbjerg) d. 24/3 . Du kan klikke forbi min blog og se hvad det drejer sig om :-)

    Håber du kan komme, det kunne være super hyggeligt, og hende Birthe der kommer og holder foredrag er super spændenede at høre på.

    Mvh. Rikke

    SvarSlet