En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
onsdag den 14. november 2012
Skorzenerrødder - enkelt og elegant
De lå så lækre og enkle hos min grøntsagsmand på torvet. De mørke "fattigmandsasparges"- jeg kunne ikke stå for dem, og med en god veninde ved siden begav jeg mig af med denne danske delikatesse.
Skorzenerrødderne har utroligt meget stivelse i sig - og jeg mener utroligt meget. Hansker vil være fint, og mine skrældere og knive krævede nogle ture i opvaskeren for at blive fri for det klistrede noget.
Vi gjorde:
skraldede skorzenerrødderne
kom dem i en balje med citron, da de hurtigt blev mørke, og så stege dem blidt med smør på en pande, og servere bare sådan.
Lækkert og elegant.
De ser sådan ud inden:
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar