En blog om mit liv i haven og køkkenet - En blog med udgangspunkt i glutenfri, mælkefri og sprøjtefri tilgang.
tirsdag den 18. oktober 2011
Oksehøjreb - the english way
Fra min kusine har jeg en kvart stor kalv i fryseren, eller rettere dele tilbage, for det meste er spist... Og noget af det som jeg havde var en gammeldags oksehøjreb. For længe siden er jeg stødt på en opskrift i Jamie Olivers kogebøger af sådan en art. Jeg synes den var så smuk og svulgstig at jeg aldrig har glemt den opskrift - men hvem har lige sådan en jas? Ja det havde jeg så - endelig!
Det første var at befri og rense benene.
Det var faktisk ikke helt nemt synes jeg, giv mig lige en mere så jeg kan øve mig mere ;-)
Bindes skulle den... Godt med salt og peber
Og steges og spises - mums
Stegen fik 30 minutter på kilo og 20 minutter ekstra oven i hatten, og så hvile i 30 minutter. Det var faktisk utroligt præcist ramt, og jeg som har meget svært ved at følge en opskrift gjorde det - og ham Oliver havde styr på det.
Opskriften er hentet fra: "Det er glade dage" side 194-195 - tak Jamie.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar