søndag den 9. oktober 2011

Kræger - men hvad bruger man dem til? (og hvordan finder jeg dem i naturen?)


Jeg har fået fat i de skønneste Kræger, en vild blomme med en meget heftig smag. Jeg har lavet dem bagt længe i ovnen på svag varme 120-150 grader i 1½ sammen med dobbelt så mange æblestykker, de sidste 10 min med reven marcipan og serveret med vanilje is. Smager skønt.
Men hvor finder jeg dem vilde, altså hvordan kan jeg gå i Moder Natur og selv finde dem - i stedet for at sikre mig en portion på Torvet? Kan nogen hjælpe? Og hvad kunne jeg ellers bruge dem til?

2 kommentarer:

  1. Desværre kan jeg ikke hjælpe med flere oplysninger om Kræger - men hold op hvor din beskrivelse af tilberedelsen vækker appetit - mums :o)

    SvarSlet
  2. De var så skønne, så finder du et sted, så hamstre! Du bor jo skønt, så måske kunne det jo være et detektiv arbejde til næste år ;-)

    SvarSlet