lørdag den 22. november 2014

Hot bønnesalat

Jeg fik Chili-Klaus' bog - og et par glas med diverse vindstyrker - og blev inspireret. Kogte en god protion bønner, med boullion og en lille tørret chili - den havde spark skal jeg sige dig.

 Bønnerne blev vent i en dressing af olie, honning, sennep og blåbær-eddike

Blade af kål, mine er var fra haven, du kan bruge det kål du har, og den sidste rest persille fra haven også, med god og heftig smag. Hakkes fint og vendes i.
Serveres til stegt kylling, en bøf eller som frokostret alene.

Nu har jeg smagt både pulver og hele chili'er fra Klaus - og jeg er imponeret over at smagen er så god, uden at være tør og træls. Jeg synes at jeg før har oplevet kun at få det hotte -og ikke selve smagen - han formår at få begge dele med.
Det er i øvrigt en nem og overskuelig web-shop og gaven er fint pakket ind - og bogen lækker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar