søndag den 16. november 2014

Klassisk fasan med brun sovs og rødkålssalat

Fasan er nemt, hurtigt og meget lækker mad. Det kræver at man er vaks ved havelågen og vitterlig er ordenligt over for minuturet - for fasan stegt tilpas er vidunderligt - fasan stegt for meget er træls!
En fasan skal ikke have meget mere end 20-25 i ovnen på 200*



Dæk den med god øko-bacon, og placere den evt her på et lag af løg, svesker, æbler og hvidløg. Hvis du har en and - så læg den i midten, den er god ved sovsen, men kræver længere tid.

kom godt med salt og peber under flæsket. Sæt uret på 25 min, tag kræget ud og hvile. Kog sovsen af saften fra bunden, giv evt æbler, løg og svesker lidt mere.

Jævn sovs med fløde/soyafløde og maizena og server med kartofler og rødkåls salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar