søndag den 12. oktober 2014

Efterårssalat med kylling, bagte rodfrugter og løg


En frokostsalat med bagte rodfrugter, løg, kogt kylling og æg giver dagen et dejligt afsæt. En skøn frokost ret på i en weekend med tid til både samvær og arbejde.

Og så er det faktisk en Stop Spild Af Mad salat - og sådan en af slagens hvor genbrug bliver bedre.

Du har:
En rest kylling, stegt eller kogt
bagte rodfrugter og bagte løg fra dagen før
1 kogt æg

evt lidt feta, ged, ko eller får - alt efter hvad du kan lide og tåler - så ko duer ikke herhjemme hos os.

Dressing:
1 del eddike
2 del olie
1 tsk sennep
rørt til en vineagrette

Anret rodfrugter, kylling, æg og feta pænt.
Pynt med toppen af fenikkel, persille, dild-
Dryp med vinegret



Ingen kommentarer:

Send en kommentar