lørdag den 22. juni 2013

Risotto med skvalderkål, ærter og kylling


Risotto er en dejlig nem og billig ret. Og så duer den ret godt med naturens mere vilde planter og havens aktiver som skvalderkål, hønsetarm, ruccula, mælkebøtter og brændnælder.

Denne er er lavet på en god portion skvalderkål.

Du gør:
Brug en god risotto ris, og tjek på pakken hvor meget du skal bruger til antal personer du er.

Du skal bruge:
1 lille fint snittet løg
1 fed fint snittet hvidløg
en klart smør
risotto ris
ca 1 L kyllingfond - eller en god grøntsagsbouillon
2 dl frosne ærter
1 kogt kyllingebryst, eller en god rest
2 store gode håndfulde vaskede skvalderkål

Smelt smørret og blancere løg og hvidløg, vend risene i indtil de er blanke.
Kom ½ dl varm fond på, og rør rundt til det er væk.
Gentag til risene er møre og fonden er brugt og kogt ind.


Kom de frosne ærter på, vend kylling i, og til sidst hakkede skvalderkål.


Arrangere og server godt brød til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar