lørdag den 18. maj 2013

Tiden der forsvandt

Ja - tiden forsvandt. Ud i det blå. Først varede vinteren evigt - og så kom foråret som et kæmpe slag, og haven ville ligesom indhente det forsømte på den kvarte tid.
Og så er der kommunalvalg til november. Hvis du ikke vidste det, så genopstiller jeg til Aarhus Byråd for Socialdemokraterne, med et vågent øje på miljø og forbrugerinteresser - men det har du jo nok opdaget hvis du har læst et par indlæg på bloggen her. Det er mig til venstre - vi er i Gellerup til rundvisning, vi så på haver og urban gardening. Jeg er virkelig tilhænger af at vi skal sætte jorden fri, så det bliver muligt for alle at stikke fingrene ned i jorden.

 Tiden er også gået med tantebarns og gudbarnsbesøg. Vi var i Skandinavisk dyrepark og så ulve der blev fodret, og fik tante-tante-barns-snakke. Det er smukke, skønne og eftertænksomme Veronica på billedet. Hun skal i 4, sådan en finurlig alder.

Og foråret kom på vej på arbejde. Vilde mirabeller i overflødigt blomsterhav.

En væsentlig del af at bloggen ikke har skrevet sig selv, er at ræven tog hønerne - igen! De var endelig kommet,- hønerne. De gik og hjalp mig med at få køkkenhaven ordnet og gravet. Her lægger de kartofler. Men vi glemte at lukke for dem om natten - og Viby-ræven, den skiderik! kom og tog dem alle 4. De havde endikke fået navne. Hulk. Vi venter igen på nye høner, og har lagt hovedet i blød for lukkemekanismer.
Jeg er i hvertfald klar på bloggen igen. I dag skal jeg til havemarked i Botanisk have i Aarhus - for Det Danske Haveselskab har deres årlige marked.